КАЛЕНДАР
25.04.2012
Отворање на изложбата во Скопје
Отворање на изложбата „Балканска приказна“ во Куршумли Ан (Стара скопска чаршија), на 25 април во 19 часот. 

Изложбата ќе трае до 9 мај 2012 година.

Работни денови: 9-16 часот.

11.04.2012
ОТВОРАЊЕ ВО „КОНАК КНЕГИЊЕ ЉУБИЦЕ“ ВО БЕЛГРАД
Изложбата „Балканска приказна“ (A Balkan Tale), се отвора во вторник, 19 ЈУНИ во
„Конак кнегиње Љубице“ (Музеј на град Белград), ул. Кнеза Симе
Марковиќа, 8. Изложбата ќе трае до 19 Август, 2012

Работно време:
вторник, среда, петок и сабота: 10.00-17.00 часот
четврток: 12.00-20,00 часот
недела: 10.00-14.00 часот
01.03.2012
Специјален настан во Гете-институтот, Атина
Дискусија со креаторите на мултимедиумскиот проект „Балканска приказна“ и премиера на документарниот филм „Балканска приказна“ во Гете-институтот во Атина, во амфитеатарот (ул. Омиру, бр. 14-15), во 20,30 часот.
09.02.2012
Отворање на изложбата во Атина
Отворање на изложбата „Балканска приказна“ во „Бањата на ветровите“ (Bath-House of the Winds) - Музеј на грчката народна уметност, ул. Клисту, бр. 8, Плака) во 19 часот. Изложбата ќе трае до 8 април 2012 година.

Работни денови (освен вторник) и сабота: 9-15 часот.