КАЛЕНДАР
25.04.2012
Отворање на изложбата во Скопје
Отворање на изложбата „Балканска приказна“ во Куршумли Ан (Стара скопска чаршија), на 25 април во 19 часот. 

Изложбата ќе трае до 9 мај 2012 година.

Работни денови: 9-16 часот.