КАЛЕНДАР
01.03.2012
Специјален настан во Гете-институтот, Атина
Дискусија со креаторите на мултимедиумскиот проект „Балканска приказна“ и премиера на документарниот филм „Балканска приказна“ во Гете-институтот во Атина, во амфитеатарот (ул. Омиру, бр. 14-15), во 20,30 часот.
09.02.2012
Отворање на изложбата во Атина
Отворање на изложбата „Балканска приказна“ во „Бањата на ветровите“ (Bath-House of the Winds) - Музеј на грчката народна уметност, ул. Клисту, бр. 8, Плака) во 19 часот. Изложбата ќе трае до 8 април 2012 година.

Работни денови (освен вторник) и сабота: 9-15 часот.